Ervaringen van anderen

Bianca is goud waard! Wat ga ik haar missen. Ze is een verrijking geweest voor mijn gezin en mijn kraamtijd was dankzij haar onvergetelijk.

Meredith , Ernesto en baby Aivah

De ondersteuning en vriendelijkheid, van Sandra en Dominique, waren fantastisch. Ook de hoeveelheid parate kennis en hulp bij vragen was superfijn en duidelijk.

Lieke, Olivier en baby Sterre

Sharon heeft ons echt perfect bijgestaan. Ze leverde echt persoonlijke zorg en wist precies wat we nodig hadden. Naast het doen van haar werk waren de persoonlijke gesprekken ook heel fijn.

Shanna, Dennis en baby Stanley

Heel hartelijk dank voor de zorg die Jeanet aan ons gezin heeft geleverd. Ondanks dat ze dubbelde, heeft ze geprobeerd om zo veel als mogelijk voor ons te betekenen. We hebben een fijne tijd gehad met haar!

Elise, Joost en baby Jens

Willeke is echt fantastisch! Een harde werker en een kraamverzorgende in hart en nieren! Ze heeft heel hard gewerkt, ondanks het dubbelen hebben wij alle aandacht gekregen! Wij zijn heel blij met deze kraamweek!

Laura, Peterjan en baby Levi

Wat een topper is José. Ze heeft me echt laten ervaren hoe een kraamweek hoort te zijn. Alles was bespreekbaar, we zijn goed begeleid en er werd goed aangevoeld wat we nodig hadden.

Cristel, Dennis en baby Morris

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad, waarbij we volledig op onze roze (blauwe) wolk zaten door de goede en fijne zorg van kraamverzorgster Deanne. KraamzorgXL is een fijne, niet al te grote, organisatie wat heel persoonlijk en warm aanvoelt en altijd goed te bereiken is.

Fabiënne, Glenn en baby Jayden

We hebben een enorm fijne week gehad met Liesbeth. Liesbeth is rustig, behulpzaam, geeft goede voorlichting, doet enorm veel en zelfstandig, en is verschrikkelijk aardig en zorgzaam. Ze heeft ons gezin helemaal op weg geholpen en we hadden niet geweten wat we zonder haar hadden gemoeten. We zouden bij een eventueel volgende kleine absoluut Liesbeth graag weer terug zien. Liesbeth, je bent een kanjer en we zijn je dankbaar!

Charlotte, Julian en baby Oscar

Aanmelden voor kraamzorg