Ervaringen van anderen

Wat een fijne kraamweek! Mede door onze kraamverzorgster Sandra zo erg kunnen genieten en heel veel geleerd.

Sharilyn, Jordi en baby Jonah

We hebben genoten van onze kraamweek met kraamverzorgster Claudia en gaan met een vertrouwd gevoel de toekomst met Maeve tegemoet.

Laura, Floris en baby Maeve

 Een super fijne week gehad en heel dankbaar voor Susan die we hadden. En die ons vrij liet en ondersteunde waar het nodig was. Ik had het niet anders gewild!

Kelly, Matthijs en baby Romée

We hadden een top kraamverzorgster José. Was een super week en hebben dit als super ervaren. Ook voor onze kleine meid van 3. Een week om niet meer te vergeten.

Angelique, Yasin en baby Elif

Mariska heeft vanaf de bevalling, tot op de laatste dag telkens meer gedaan dan ik had durven hopen. Van het langsbrengen van de vergeten vluchttas, het langer blijven als de baby niet helemaal op temperatuur was en het extra bijzonder maken van mijn verjaardag. Ze was flexibel, zorgzaam en heel erg geduldig. Heel fijn om haar kennis continu te kunnen raadplegen en daarnaast kwam ze zelf ook met handige tips. Ze heeft onze kraamperiode heel bijzonder gemaakt en daarmee de zorg voor onze dochter een superstart gegeven!

Eline, Tom en baby Hannah

Lieve Jeanet, wat heb jij voor ons het verschil gemaakt deze week! Ik wist niet dat een kraamweek ook zo (fijn) kon zijn. Je hebt me ontzettend goed geholpen met mijn baby en de borstvoeding. Ik vind je deskundig, vriendelijk, gezellig, lief en zorgzaam. Je bent een harde werker en ik had niemand anders als kraamverzorgster willen hebben. Ook met ons andere kindje (die echt niet zo van vreemde gezichten houdt) deed jij het super. Het ging zo natuurlijk en ze heeft het nog over je. Met kleine dingetjes maakte je het verschil. Het is te veel om op te noemen, maar we zijn je vooral ontzettend dankbaar voor wie je bent en wat je voor ons betekent hebt. Blijf vooral nog heel lang kraamverzorgster, want wij raden je bij iedereen aan. Lieve groetjes.

Enya, Erik en baby Stef

Aanmelden voor kraamzorg