Ervaringen van anderen

Hele fijne kraamweek gehad dankzij Sandra. Bedankt!

Emma, Phaidon en baby Nola

Kim was een topper! We hebben een erg fijne kraamweek gehad!

Stephanie, Danny en baby Jesse

Willeke je hebt onze kraamweek een gouden randje gegeven. Je bent een topper!

Willemijn, Mick en baby Morris

Lieve Bianca, wij hebben een super fijne kraamweek gehad met jou als kraamverzorgster! Wij gaan de fruit creaties en ontbijtjes missen!

Meltem, Jurriën en baby Yuna

Dankjewel Manouk voor de hulp de je ons hebt gegeven na een langdurig ziekenhuis verblijf. Voor een luisterend oor, maar ook voor de hulp in huis. Féline vond het ook super leuk met jou!

Angela, Wessel en baby Nolan & baby Kas

Super fijne zorg gehad van Julia. Niet alleen oog voor de baby en kraamvrouw, maar ook voor partner en 2 jarige zoon. Geen omkijken naar huishouden, werd allemaal netjes geregeld. We hebben de zorg als prettig ervaren. 

Amy, Rody en baby Ivy

Wij hebben als kraamverzorgster Barbera gehad en wij hadden het niet beter kunnen treffen. Wat een super lieve vrouw met veel begrip en veel liefde in zich. Heel deskundig met veel geduld. Als cijfer zouden we haar hoger dan een 10 willen geven. Wat een top vrouw, we gaan haar zeker missen. 

Cyrilla, Samantha en baby Noè

Wij hebben een fantastische week gehad dankzij Daniëlle. Ondanks een heftige bevalling en het feit dat ik me niet goed voelde tijdens de kraamweek, heeft Daniëlle er alles aan gedaan om het tot een succes te maken. Ze was zeer deskundig en probeerde alles om het voor mij zo comfortabel mogelijk te maken. We zijn ontzettend blij dat Daniëlle de hele week bij ons is gebleven en willen haar enorm bedanken voor alles wat ze voor ons heeft gedaan!

Marleen, Jeroen en baby Oliver

Aanmelden voor kraamzorg