Kraamverzorgster in huis

Na de bevalling komt de kraamverzorgster 8 dagen bij jou, de baby en de rest van het gezin helpen. Dan is het fijn als je een kraamverzorgster treft met wie je op kunt schieten, toch? Dat vinden wij ook.


Welke kraamverzorgster past bij jou?

Door onze persoonlijke intake leren we jullie kennen. We vragen bijvoorbeeld naar jullie gezinsleven, levensstijl, overtuiging of religie. We houden ook rekening met eventuele andere gezinsleden. Zo kunnen wij bekijken welke kraamverzorgster het beste bij jullie in huis past.

Een vaste kraamverzorgster in huis

De kraamverzorgster verzorgt moeder en de pasgeboren baby, geeft advies, kent de situatie, komt in jullie huis en maakt gebruik van jullie spullen. Het is niet fijn als dat elke dag een ander persoon is. Om jullie een zo ontspannen mogelijke kraamtijd te geven, is het ons streven om één kraamverzorgster per gezin te laten komen.

Image
Image
ImageImage

''Tijdens de persoonlijke intake nemen we jullie wensen 
voor de kraamweek door

Een kraamverzorgster waar je op kunt vertrouwen


Met onze kraamzorg kun je erop vertrouwen dat je iemand in huis hebt die je ontzorgt en al jouw (licht) huishoudelijke taken naadloos overneemt. Op de manier zoals jij dat zou doen. Zodat jij echt kunt genieten van je kraamtijd!

Benieuwd naar ons team van kraamverzorgsters? We stellen onszelf graag aan je voor.

Image

Aanmelden voor kraamzorg