XL extra's

De beste zorg
voor moeder en baby...

Aanmelden
Contact

Kinderen thuis?
Geen probleem!

Aanmelden
Contact
Image

Meer dan alleen kraamzorg
Genieten van een ontspannen massage tijdens je zwangerschap? Of liever actief bezig zijn tijdens een pilates les? Ook dat kan bij ons. Naast kraamzorg bieden we verschillende (zwangerschaps)activiteiten.

Zelfverzekerd bevallen
Om goed voorbereid je bevalling in te gaan kun je bij ons de cursus Zelfverzekerd Bevallen volgen. In vier avonden nemen we aanstaande ouders mee in alles rondom zwangerschap & bevallen.

Borstvoeding
Onze borstvoedingscoach Claudia geeft voorlichting over alles omtrent het geven van borstvoeding.

Massages
Wil je heerlijk tot rust komen tijdens een ontspannende massage? Of wil je jouw kindje optimaal laten ontspannen? Dan is de babymassage een goede keuze.

Pilates
Dé manier om je lijf in balans te houden tijdens je zwangerschap, maar ook om na je bevalling weer fit te worden. De oefeningen die bij pilates horen zijn veilig om te doen in elk trimester, niet alleen om kracht, balans en uithoudingsvermogen op te bouwen, maar pilates kan ook helpen om je bevalling soepeler te laten verlopen.

Cursus zelfverzekerd bevallen

Heldere en eerlijke informatie, praktische tips en goede oefeningen die ervoor zorgen dat jij meer kan genieten van je zwangerschap en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.
Lees meer

Informatieavond borstvoeding

Wil je graag borstvoeding gaan geven? Of heb je vragen over het geven van borstvoeding? Ook dan zijn wij er voor jou! Onze lactatiekundige geeft je voorlichting en advies over borstvoeding tijdens een laagdrempelige informatieavond.
Lees meer

Zwanger- en mama pilates

Dé manier om je lijf in balans te houden tijdens je zwangerschap, maar ook om na je bevalling weer fit te worden. Ben je benieuwd of Zwanger & Mama Pilates iets voor je is? Meld je dan aan voor een gratis proefles! En wist je dat we ook reguliere lessen geven? Dus ben je klaar met de mama pilates, dan kun je aansluiten bij de andere les.
Lees meer

Zwangerschaps- en mama massages 

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jouw lichaam tijdens en na je zwangerschap. Geniet van een van onze heerlijke ontspannende massages:

  • Zwangerschapsmassage (30, 45 & 60 min)
  • Voetreflexmassage
  • Mama massage

Een zwangerschapsmassage mag uitgevoerd worden vanaf 12 weken zwangerschap.

Lees meer

Babymassages

Wil je jouw kindje optimaal laten ontspannen? Of heeft jouw kindje last van krampjes, slecht slapen of rusteloosheid? Dan is de babymassage uitermate geschikt!

KraamzorgXL levert verschillende massages voor je kindje:

  • Babymassage (gegeven door masseuse)
  • Babymassage cursus in groepsverband
  • Babymassage cursus 1 op 1
  • Babyvoetreflexmassage
Lees meer

Aanmelden voor kraamzorg