Kwaliteit en ervaring kraamzorg

'Van wie had jij eigenlijk kraamzorg?'

De kraamtijd is een bijzonder moment, de geboorte van je kindje. Je wilt dat alles rondom de geboorte van jullie kindje perfect geregeld is. Daarom geven de kraamverzorgsters van KraamzorgXL aandacht aan alle gezinsleden. Om zo van jullie kraamtijd echt een hele bijzondere tijd te maken, waar je met heel veel goede herinneringen op terug kijken.

Alles schrijven we op in het digitaal kraamdossier

In het online kraamdossier noteert de kraamverzorgster tijdens de kraamweek alle gebeurtenissen, tips en aanwijzingen. Aan het einde van de dag wordt dit helemaal met jullie doorgenomen en geeft ze ook tips hoe jullie verder kunnen tot de volgende dag, totdat jullie kraamverzorgster er weer is.

Image

Hoe ervaar jij je kraamzorg?

Tijdens en na de kraamweek vragen we altijd of alles naar wens is (geweest) en of de kraamzorg is zoals je verwacht had. Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons en hier gaan we serieus mee om. Daarom ontvangt ieder kraamgezin na het afronden van de kraamzorg een enquête. We ontvangen graag feedback van onze kraamgezinnen, zodat we altijd de beste zorg kunnen blijven geven.

Op Google en ZorgkaartNederland kun je de ervaring van anderen met KraamzorgXL lezen.

Aanmelden voor kraamzorg