Ons team

Maak kennis met het team

Met 50 kraamverzorgsters en 10 medewerkers op kantoor staan wij iedere dag klaar voor onze cliënten. Wij stellen ons graag voor.

Onze kraamverzorgsters aan het woord

Onze kraamverzorgsters delen graag hun mooiste en bijzondere momenten. Daarnaast vertellen ze graag wat hun beroep zo bijzonder maakt. Lees meer.
Image

Mirjam

Hallo, ik ben Mirjam. Moeder van 2 volwassen kinderen en oma van 2 prachtige kleindochters. Ik werk met héél véél plezier bij Kraamzorg XL, omdat ik het heerlijk vind om voor een gezin te zorgen. Ze alles te leren omtrent de zorg van hun baby, zodat ze aan het einde van de kraamweek voldoende kennis en zelfvertrouwen hebben gekregen om dit helemaal zelf te gaan doen.
Het is een dankbaar beroep en het is fijn als een gezin terug kan kijken op een mooie kraamweek.

Image

Bianca

Hoi hoi, Ik ben Bianca, getrouwd met Marcel en wij hebben twee prachtige dochters. Ik heb jaren in de detailhandel gewerkt, maar de zorg bleef toch steeds kriebelen. Toen heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en gestart met de opleiding Kraamverzorger. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Er is niks mooiers om een gezin te zien groeien in de eerste week als papa en mama. Als je dan met een goed en trots gevoel weg gaat, dan geeft mij dat zoveel positieve energie. Ik vind het zo dankbaar werk, al voelt het niet als werk. Dit werk doe ik met veel liefde en passie. Wat ik het fijnste vind aan kraamzorgXL is, dat de zorg voor moeder en kind voor alles gaat en dat je deze zorg mag begeleiden vanaf dag 1 tot de laatste dag.

Image

Arjo

Ik ben Arjo, vrouw, mama en oma van. Rustig, creatief, altijd bezig & dol op dieren. Op latere leeftijd heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot kraamverzorgenden te gaan volgen. Het blijft een wonder de geboorte van een nieuw leven. En dat ik daar de eerste week een onderdeel van mag zijn voelt als heel bijzonder. Op een rustige manier zal ik samen met de ouder(s) en evt. broertjes & zusjes er een onvergetelijke week van maken. Met veel tips, informatie en het maken van mooie momenten. KraamzorgXL is het bedrijf waar nog persoonlijke aandacht is voor het personeel en ruimte is voor net dat beetje extra in de kraamweek! Daarom voel ik me hier thuis.

Image

Liesbeth

Hallo, ik ben Liesbeth, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Ik ben vanaf mijn 19 de in de kraamzorg werkzaam. Het meest leuke van dit vak is het zorgen voor het gezin.
Mijn doel is dan ook om het gezin terug te laten kijken op een hele leuke, gezellige en leerzame tijd.
Naast zorg te geven aan het nieuwe gezin. Vind ik het ook heel erg leuk en gezellig om met de broertje(s) en of zusje(s) te knutselen of een spelletje te spelen en ze te laten helpen met de verzorging van de nieuwe baby.
Kraamzorg XL is een klein en super leuk en gezellig team, waar ik met veel plezier werk!
Image

Akke

Ik ben Akke, getrouwd en heb 3 dochters.
Toen ik op de lagere school zat wilde ik al kraamverzorgster worden. Na 19 jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik, nu mijn kinderen groot genoeg zijn, de stap genomen om mijn droom te realiseren. Ik vind het iedere x weer leuk om de nieuwe ouders te helpen en te begeleiden, zodat ze na de kraamtijd vol vertrouwen zelfstandig verder kunnen.
Wat ik fijn vind bij KraamzorgXL dat ik de hele kraamperiode bij hetzelfde gezin kan werken.

Image

Erica

Hallo, ik ben Erica. Het zorgen voor een mooie start is heel bijzonder in ons werk.
Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, aandacht en persoonlijke zorg. Zeker omdat je 8 dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Het is dankbaar werk. Ik vind het fijn om ouders te begeleiden en kennis over te dragen. Bij kraamzorg XL krijg je daar de ruimte voor en staat de zorg centraal.
Door de bijscholingen blijf je je ontwikkelen en op de hoogte.
Werken bij kraamzorg XL is waar kraamzorg voor staat.

Image

Joke

Hoi, mijn naam is Joke. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben we een zoon.
Voordat ik als kraamverzorgster aan de slag ben gegaan, ben ik werkzaam geweest als verkoopster bij een ambachtelijke bakker. Mijn droom om als kraamverzorgende te mogen werken heeft mij echter nooit losgelaten. Nu mijn zoon op een leeftijd is dat hij goed voor zichzelf kan zorgen, heb ik eindelijk de stap durven zetten. Ik hoop dat ik straks bij de gezinnen rust en vertrouwen kan brengen in de kraamweek, en ook een beetje gezelligheid natuurlijk! Als de kraamweek voorbij is, dan moet het gezin zelfverzekerd en vol vertrouwen verder kunnen gaan zonder hulp. Dat is mijn doel. Het is een dankbaar beroep. Ik hoop dan ook dat ik dit héél lang mag blijven doen!

Image

Roelie

Mijn naam is Roelie, getrouwd, moeder van 4 kinderen en inmiddels trotse oma. In 2007 ben ik gestart in de kraamzorg en sindsdien werk ik met veel plezier als kraamverzorgster. De persoonlijke aandacht en transparantie van Kraamzorg XL passen ontzettend goed bij mijn werkwijze. De gezinnen begeleiden bij een nieuwe fase in het leven, het zorgen voor een mooie start met de pasgeboren baby in de kraamweek, dat is mijn passie!

Image

Deanne

Mijn naam is Deanne van Lienden. Ik woon in Gorinchem met mijn vriend en kinderen. Ik ben sinds 2009 werkzaam in de kraamzorg. Werken bij kraamzorg XL is fijn omdat, de cliënt centraal staat en de gezinnen kunt bieden wat ze willen. Na al die jaren vind ik het ook fijn om elke week een nieuw gezin te mogen begeleiden en van de kraamweek een feestje te maken en natuurlijk met als doel de ouders zekerheid te geven en vertrouwen dat ze dit zelf kunnen. Ook begeleid ik leerlingen binnen het bedrijf van kraamzorgXL. Dit is erg leuk maar, ook erg leerzaam en houd mij scherp binnen mijn vak. Graag geef ik mee hoe leuk en fantastisch ons vak is.

Image

Jacquelien

Ik ben Jacquelien en heb zelf drie prachtige kinderen. Ik werk met veel liefde en plezier bij kraamzorgXL. We werken met een ontzettend leuk en gezellig team. Het werk in de gezinnen vind ik leuk doordat je elke keer weer in een ander gezin werkt en samen met het gezin zorgt voor zorg op maat wat bij het gezin past. Samen ervoor zorgen dat ouders kunnen genieten van een mooie en ontspannen kraamweek. Het mooie van kraamzorgXL is dat we net dat beetje meer aandacht voor moeder en kind leveren en dat is mijn passie!!!!

Image

Jose

Ik ben Jose, getrouwd met Hans en we hebben 2 toppers van dochters. Op latere leeftijd mijn hart gevolgd en de kraamzorg in gegaan. Ik werk met veel liefde in de kraamzorg, omdat ik er van geniet voor het gezin te zorgen in deze bijzondere week. Dankbaar als ik na een zorg het gezin verlaat en hen het vertrouwen heb gegeven dat ze nu zelf als gezin, zonder mijn zorg verder kunnen. Ik vind het ook super leuk als er al broertje(s)/zusje(s) in het gezin zijn en dan vooral om hen te laten helpen en te laten zien/voelen dat ze net zo belangrijk zijn als de baby. Ik werk graag bij Kraamzorg XL omdat bij deze organisatie de zorg centraal staat.

Image

Sandra

Mijn naam is Sandra en samen met mijn partner hebben we een zoon en dochter.
Ik ben al heel wat jaren met veel passie werkzaam in de Kraamzorg. Ik vind het nog steeds een super leuk beroep omdat ik een bijdrage kan leveren in deze bijzondere week van een nieuw gezin met een pasgeboren baby. Na de kraamtijd heb ik alles geleerd aan het gezin zodat ze een goede start hebben en met vol vertrouwen terug kunnen kijken op een mooie kraamtijd. Bij Kraamzorg XL werken we in een klein team en kan ik de hele week bij het zelfde gezin werken.

Image

Angela

Hoi, mijn naam is Angela.
Van kleins af aan ben ik al dol op kinderen en alles wat daarmee te maken heeft. Na een aantal jaren zoeken naar een beroep wat mij echt gelukkig maakt ben ik bij KraamzorgXL terecht gekomen. Nu ik als kraamverzorgster werkzaam ben, zit ik helemaal op mijn plekje en ga ik met veel plezier naar mijn werk. Een kraamweek afsluiten met een voldaan gevoel en met een gerust hart weggaan, is waar ik voor ga!

Image

Susan

Ik ben Susan, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb jaren in de ouderenzorg en de psychiatrie gewerkt en uiteindelijk mijn droombaan gevonden in de kraamzorg. En een droombaan is het, want er is niets leuker, dan ouders te begeleiden en ondersteunen na de geboorte van hun kindje. En als kers op de taart, na een kraamweek, de ouders zelfverzekerd achter te laten met hun baby. Iedere kraamweek moet een klein feestje zijn, waar ouders prettig op moeten kunnen terug kijken. KraamzorgXL heeft een fijn team, waarin openheid, eerlijkheid, professionaliteit en collegialiteit bovenaan staan, precies de waarden waar ik me in kan vinden!

Image

Daphne

Mijn naam is Daphne, hiervoor deed ik de opleiding verpleegkunde maar mijn hart ligt toch meer bij de baby’s. Het aller leukste vind ik om ouders te helpen tijdens de eerste dagen na de bevalling en om de ouders een fijne kraamweek te bezorgen. Ik heb heel veel zin in het verder verloop van mijn carrière en alle mooie baby’s die ik nog mag ontmoeten.

Image

Janny

Ik ben Janny, moeder van drie kinderen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de grafische sector heb ik de kans gekregen om in de kraamzorg te gaan werken. Mijn droombaan! Deze kans heb ik met beide handen aangepakt! Nu werk ik met veel voldoening bij Kraamzorg XL en hoop de kraamvrouw en haar gezin een fijne, ontspannen en leuke kraamtijd te bezorgen. Ik zet mij hiervoor voor de volle 100% in!

Image

Lotte

Ik ben lotte! Al sinds ik klein ben wilde ik graag kraamverzorgende worden en die droom is uitgekomen. Al een aantal jaar mag ik de gezinnen verwennen met zorg en aandacht. Ik vind het leuk als er nog broertjes en zusjes zijn om ook daarvoor te zorgen en leuke dingen te doen. Zo bakken we dan ook geregeld een stapel pannenkoeken met liefde. Mijn week is geslaagd als het gezin tevreden is en fijn terug kijkt naar de kraamweek en vertrouwen heeft in de toekomst.

Image

Sharon

Mijn naam is Sharon, getrouwd en trotse moeder van 2 jongens. Ik ben in 2006 gediplomeerd als kraamverzorgende. Echter ben ik gaan werken met dementerende ouderen. Ik heb dit 15 jaar met plezier gedaan. Nu mijn kinderen wat ouder zijn heb ik de switch gemaakt om te gaan werken in de kraamzorg. Het fijne aan dit beroep is om tijdens een bijzondere en intieme tijd voor het gezin een bijdrage te kunnen leveren. Ik vind het belangrijk om de ouders een fijne kraamweek te bezorgen. Ook de aandacht voor broertje(s) en zusje(s) staat voorop. Met ontzettend veel zin en plezier werk ik bij kraamzorgXL!

Image

Mariska

Mijn naam is Mariska en ik werk sinds 2016 in de kraamzorg. Ik heb hiervoor in verschillende winkels gewerkt. In 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om mijn kinderdroom waar te maken en ben ik de opleiding voor kraamverzorgende gaan volgen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Ik probeer in de week dat ik in de gezinnen ben rust te brengen en de kersverse ouders het vertrouwen te geven dat ze na de kraamweek zelf voor hun kindje kunnen zorgen.

Image

Kim

Mijn naam is Kim en al vanaf jongs af aan wist ik dat ik later met kinderen wilde werken. Ik hou er van om mensen te helpen waar ik kan. Mijn achtergrond in de kinderopvang komt goed van pas in de gezinnen met meerdere kinderen. Kraamzorg XL staat voor meer aandacht voor moeder en kind, maar we vergeten de rest van het gezin natuurlijk ook niet.
Ik hoop nog erg veel te kunnen leren!

Image

Claudia

Hallo, mijn naam is Claudia, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Na 24 jaar heb ik gekozen voor een prachtig beroep, kraamverzorgster. Het is heel bijzonder en intiem om ouders in de eerste week van een nieuw leven te mogen begeleiden en ontzorgen. Bij een eerste kindje is het heel mooi om partners te zien groeien in hun rol als ouders. Bij een broertje of zusje is het fijn om ouders tijd met de baby te geven door voor de oudere kinderen te zorgen. De cultuur van KraamzorgXL past bij mij omdat ze meer aandacht willen voor moeder en kind, en natuurlijk de rest van het gezin. Het streven van een gezicht per gezin maakt dat ik veel voldoening haal uit mijn werk, het totale plaatje van zorg geven!

Image

Manouk

Hallo, mijn naam is Manouk. Ik woon in Gorinchem. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandel ik veel met mijn hond. Na een opleiding in de mode als styliste, te hebben afgerond ben ik nu werkzaam als kraamverzorgster. Voor mij is dat een hele omscholing , maar ben blij dat ik deze stap heb genomen. Bij kraamzorgXL krijg ik de kans om te groeien in het vak als kraamverzorgster en word ik omringt door een stel fijne collega’s. Ik vind het werken in een gezin , je bijdrage leveren in de zorg van een nieuw klein mensje fantastisch. De ouders helpen met de zorg van de eerste week geeft mij veel voldoening , maar ik ben ook dankbaar dat ik wat voor hun kan betekenen en dat ze een privé moment met mij willen delen. Naast dat ik goede zorg wil leveren kan ik er ook voor zorgen dat de baby prima gestyled in de wieg ligt.

Image

Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle Poort. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie pubers. Na jaren te hebben gewerkt met kinderen in de groepen 1 tm 8 van de basisschool heb ik de overstap gemaakt naar baby’tjes van 1 tot 8 dagen oud. En daarvan heb ik geen seconde spijt gehad. Want dit is een geweldig vak waar ik veel energie van krijg. De kraamweek is een bijzondere periode en het is super om als kraamverzorgende, ouders te mogen begeleiden en te zien groeien.

Image

Willeke

Hoi, ik ben Willeke, moeder van 4 kinderen en zelfs ook al oma van 2 kleinzoons.
Na een hele tijd niet meer in de kraamzorg te hebben gewerkt, omdat ik dat niet kon combineren met kleine kinderen, bleef mijn hart altijd liggen bij de kraamzorg. Het pure van nieuw leven, de gezinnen zelf verzekerd maken in de zorg van hun baby. De jonge ouders verwennen en ze het gevoel laten geven dat ze de dagelijkse dingen in het leven even los kunnen laten. Ik bespreek graag de wensen van de jonge ouders, zodat ze na die week terug kunnen kijken op een mooie fijne kraamtijd.
Bij kraamzorg XL krijg ik die ruimte, en heb toen de stap gewaagd. Wat een geluk dat ik zo’n mooi beroep heb!

machteld

Machteld

Ik ben Machteld, moeder en kraamverzorgster in hart en nieren! Papa en mama worden is voor iedereen een mooie en speciale gebeurtenis waarin voor mij als kraamverzorgsters een mooie rol is weggelegd. Waar je ook terecht komt, en voor welke baby je ook mag zorgen. Iedere baby blijft uniek, met zijn eigen geluidje, zijn eigen karakter en zijn of haar specifieke zorg. Ik vind het heerlijk om in mijn beroep het gezin te verzorgen en te vertroetelen in zo’n speciale eerste week.
Ieder gezin is weer anders. Dat maakt dat ieder gezin voor mij een nieuwe uitdaging is om de kraamtijd tot een feestje te maken! Wie weet kom ik in de kraamtijd straks voor jullie zorgen! En anders komt er een hele leuke lieve andere collega van Kraamzorg XL. Want stuk voor stuk zijn deze dames allemaal geweldige kraamverzorgsters die met passie en toewijding ons geweldige vak uitoefenen!

Image

Barbera

Hallo mijn naam is Barbera. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.
Na jaren te hebben gewerkt in het onderwijs heb ik de overstap gemaakt en ben ik gestart met de opleiding tot kraamverzorgster. Al van jongs wil ik met kinderen werken. Fantastisch dat ik dan ook letterlijk en figuurlijk aan de wieg mag staan van een prachtige baby. Het is leuk om de kersverse moeder te verzorgen en te begeleiden. Mijn doel is om het hele gezin een fijne kraamweek te geven en ze met zelfvertrouwen achter te laten.

Image
Corina

Mijn naam is Corina ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb mijn eigen kraamperiodes als heel fijn ervaren en heb het altijd in mijn achterhoofd gehouden er iets mee te willen doen. Nu onze eigen kinderen groter zijn ben ik op zoek gegaan en zo bij XL terecht gekomen en ben gaan werken/ leren. Vind het heel bijzonder te zien hoe mensen groeien in hun kraamweek en daar mijn steentje aan bij te dragen. Om na een week ze met een gerust hart achter te laten!

Mirelle

Mirelle

Mijn naam is Mirelle. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 dochters. Na jaren in ons eigen bedrijf gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de kraamzorg. Ik vind het belangrijk om ouders zo goed mogelijk te begeleiden en te laten genieten van hun kraamweek. KraamzorgXL geeft je mogelijkheden om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Ik geef ter afwisseling mama massages en ook ontspanningsmassages aan zwangere vrouwen. Dus wellicht zien we elkaar nog eens!

Image

Flora

Hoi, ik ben Flora. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik het liefst leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen. Ik heb vaak gedacht aan het werk in de Kraamzorg, maar helaas was ik toen nog te jong. Nu heb ik eindelijk wel de leeftijd. Binnen KraamzorgXL mag ik in de praktijk veel leren van mijn collega’s. Het werken binnen een gezin geeft mij veel energie. Het is fijn om te zien hoe het gezin gedurende de week steeds meer naar zelfstandigheid groeit en ze achter te kunnen laten met een gerust hart.

Image

Erika

Ik ben Erika, samenwonend en moeder van een dochter van 20 jaar en een zoon van 17 jaar. Voordat ik in de kraamzorg terecht kwam, heb ik vanaf mijn 19e op kantoor in de verzekeringsbranche gewerkt. De mogelijkheid heeft zich voorgedaan om het roer volledig om te gooien en aan het werk te gaan in de zorg. Het werk in de kraamzorg vind ik heel speciaal. Je komt in een bijzonder intieme tijd in het gezin. Het gezin helpen met de opstart en het beantwoorden van al hun vragen vind ik super. De kersverse ouders verwennen en ook de broertjes en zusjes hierbij betrekken om ervoor te zorgen dat het een fijne kraamweek wordt is dankbaar werk. Ieder gezin is anders waardoor iedere zorg speciaal is. Kortom ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb.

Image

Karin

Hi, mijn naam is Karin. Ik ben getrouwd met Vincent en wij hebben 2 dochters. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in mijn moestuin en met mijn gezin maak ik graag mooie reizen over de hele wereld! KraamzorgXL is een hele warme en persoonlijke organisatie waar ik met veel liefde en plezier voor werk. Vind het heel mooi om mensen te mogen helpen bij de opstart van een nieuwe situatie binnen het gezin. Hoop op heel veel mooie jaren bij KraamzorgXL!!

Image

Julia

Mijn naam is Julia. Ik woon in Ridderkerk, in mijn vrije tijd kook ik graag, ben ik graag aan het wandelen en hou ik van creatief bezig zijn! Al sinds ik een klein meisje ben is het mijn droom om kraamverzorgster te worden. Hier sta ik dan, fris en fruitig om veel te leren over het vak! Ik heb veel zin om kennis te maken met de gezinnen, om hen zo goed mogelijk te helpen en om ze een kraamweek te geven waar ze met een lach op kunnen terugkijken!

Image

Patricia

Hallo, mijn naam is Patricia. Trotse mama van een zoon. Ik ben gediplomeerd als verzorgende IG en ik heb ook een tijdje in de kinderopvang gewerkt. Mijn hart blijkt hier niet volledig te liggen. Ik heb altijd met baby’s willen werken en daarom heb ik gekozen om mij om te laten scholen tot kraamverzorgster. Ik hoop veel te kunnen leren en de gezinnen een prachtige week te geven. Mijn vorige werkplekken zullen mij zeker helpen om tijdens de kraamweek er een mooie tijd van te maken.

Image

Jeanet

Hallo, ik ben Jeanet. Na mijn studie ben ik begonnen als kraamverzorgster en heb ik hier altijd erg van genoten. Toen ik moeder werd kon ik dit moeilijk combineren en ben ik in de kinderopvang gaan werken. Nu mijn zoon inmiddels volwassen is, ging de kraamzorg toch weer veel door mijn hoofd. Zin om weer de begeleiding van de gezinnen op te pakken. Tijdens mijn kennismakingsgesprek bij KraamzorgXL werd ik erg enthousiast en wilde ik gelijk weer aan de slag als kraamverzorgster. Het voelde zo vertrouwd.  Ik hoop weer veel gezinnen een heerlijke kraamweek te bezorgen en ze zelfverzekerd achter te laten met hun baby. Het is zo mooi om deel uit mogen maken bij deze bijzondere gebeurtenis.

Image

Wilma

Hallo, ik ben Wilma. Vrouw van Peter, moeder van 1 dochter en 3 zoons. In mijn vrije tijd volleybal ik graag, zing ik in een koor en geniet ik van tuinieren. Nu mijn jongste zoon naar school is, heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken om de wens, die ik als klein meisje al heb, te gaan verwezenlijken. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om van betekenis te mogen zijn bij het hele kwetsbare en bijzondere ontstaan van een gezin. Ik hoop dat als ik een kraamgezin achterlaat, het gezin het vertrouwen heeft dat ze de zorg voor hun pasgeboren baby zelf op kunnen pakken. Ik hoop dat ze terug kijken op een kraamweek waar warmte, verwondering en gezelligheid de boventoon voerden waarin elke emotie er mocht zijn. Door mijn achtergrond als juf vind ik het ook een cadeautje als ik broertjes en zusjes in dit proces mag betrekken.

Image

Veronic

Mijn naam is Veronic, trotse moeder van drie kinderen en al een aantal jaren werkzaam bij KraamzorgXL. Begonnen als kraamverzorgster, al van jongs af aan mijn meisjes droom. En door de jaren heen opleidingen gevolgd en mijzelf ontwikkeld als professional in de kraamzorg. Naast mijn werk als kraamverzorgende werk ik nu ook als Lactatiekundige en geef ik de zwangerschaps-, mama- en baby massages. Daarnaast verzorg ik de informatieavonden over borstvoeding, geef ik de cursus zelfverzekerd bevallen en doe ik de intakes (kennismakingen) met gezinnen. Mijn werk is nu heel divers en daar geniet in van.

Image

Clarissa

Mijn naam is Clarissa, eigenaar van KraamzorgXL. Ik ben heel trots op ons mooie bedrijf en op onze fantastische kraamverzorgsters. Wij staan voor méér aandacht voor moeder en kind en dat maken onze kraamverzorgsters meer dan waar! Ons doel is om iedere kraamtijd de roze wolk te laten zijn waar iedereen recht op heeft.

Image

Loes

Mijn naam is Marloes, maar iedereen noemt me Loes. Trotse moeder van twee kinderen. In Papendrecht ontvang ik de cliënten die bij de verloskundige komen met een kopje koffie of thee en een persoonlijk woordje. Vanuit locatie de Zorgmolen in Papendrecht, plan ik de intakegesprekken die ik bij de cliënten thuis afneem. Gezellig met een kopje thee neem ik de wensen van onze cliënten door en krijgt ieder de juiste zorg op maat. Wellicht kom ik bij jullie een keertje langs!

Image

Marloes

Mijn naam is Marloes, moeder van 2 mooie dochters en ik werk sinds april 2018 op kantoor bij KraamzorgXL. Na mijn werk als leidster op een kinderdagverblijf en mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis wilde ik iets anders. Op kantoor bij XL heb ik helemaal mijn draai gevonden! Ik ben hier kwaliteitsmedewerker, aanspreekpunt voor het cliëntsysteem en digitale dossier, verzorg de aanmeldingen, de planning van intakes en kraamweken en de afronding van de geleverde zorgen. Het werk is erg afwisselend en uitdagend omdat je nooit weet wanneer een nieuw klein mensje zich gaat melden!

Image

Marielle

Hallo, mijn naam is Mariëlle en ben moeder van 2 kinderen. Bij kraamzorgXL staat het kraamgezin centraal en dat vind ik erg belangrijk. Dit heb ik een aantal jaar zelf mee mogen maken op de werkvloer. Daarna heb ik ervoor gekozen om het vanaf de andere kant te bekijken en zit als HR ondersteuner op kantoor. Mijn ervaring in de kraamzorg heeft toegevoegde waarde, zodat ik de cliënten goed kan ondersteunen via de telefoon. KraamzorgXL is een gezellig en hecht team, ik ben blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken.

Image

Amy

Mijn naam is Amy. Trotse moeder van een prachtige dochter en zoon! Van origine ben ik een kraamverzorgende, dit heb ik ruim 6 jaar met veel plezier gedaan! Momenteel werk ik niet meer in het werkveld, maar verzorg ik de intakegesprekken met de toekomstige gezinnen, gezellig met een kopje koffie of thee bespreken wij jullie wensen door om zo elk gezin de juiste zorg op maat te geven. Jullie kunnen mij ook tegenkomen op de dinsdagen op onze locatie in Vianen! Wellicht kom ik bij jullie een keertje langs.

Image

Cindy

Hallo, ik ben Cindy. Ik versterk het kantoor team van KraamzorgXL als financieel medewerker. Meer aandacht voor moeder en kind is waar kraamzorg XL voor staat. Dit heb ik zelf daadwerkelijk mogen ervaren tijdens de verschillende kraamweken na de geboorte van mijn twee kinderen. Hoe fijn is dat! Tijdens mijn opleiding voor verzorgende IG heb ik gekozen voor de uitstroom richting kraamzorg. Dit heb ik een jaar met plezier gedaan! Toch koos ik voor de kinderopvang en hier heb ik jaren met plezier in gewerkt. De kraamzorg bleef altijd mijn aandacht trekken. Toen de kans kwam om het kantoor team van Kraamzorg XL te versterken, was mijn keuze voor een switch dus zo gemaakt! Naast mijn werkzaamheden als financieel medewerker, plan ik de kraamweken in, verwerk ik de aanmeldingen en beantwoord ik de telefoon. Wie weet tot horens!

Raya

Raya

Hi, ik ben Raya en zit sinds augustus 2021 op het kantoor van KraamzorgXL. Ik houd me bezig met alles rondom de social media, de website, het opzetten van nieuwe diensten en nog veel meer. In de maanden voor augustus was ik ook al zichtbaar op de vloer bij KraamzorgXL maar toen als stagiaire, vanuit daar ben ik dus mooi verder gegroeid. Naast deze werkzaamheden ben ik ook verantwoordelijk voor de webshop van de Geboortezorgwinkel. De afwisseling die ik binnen KraamzorgXL heb, maakt het werk extra leuk. Het is fijn om deel uit te maken van zo’n enthousiast team!

Image

Anne

Mijn naam is Anne en ik ben sinds 2022 werkzaam op het kantoor van KraamzorgXL. Als marketing & communicatie medewerker houd ik mij bezig met alles rondom de website en social media van KraamzorgXL en de Geboortezorgwinkel. Het is mooi om het betekenisvolle werk van de kraamverzorgsters te delen met anderen via de website en onze social media pagina’s. Daarnaast houd ik mij ook bezig met kantoorwerkzaamheden en kun je mij aan telefoon krijgen als je naar KraamzorgXL belt.

Image

Imke

Hoi hoi! Mijn naam is Imke, gelukkig getrouwd en sinds 2019 werkzaam bij KraamzorgXL. De eerste 2,5 jaar heb ik als kraamverzorgster mogen werken. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Maar toen er een functie op kantoor vrij kwam begon dit toch wel erg bij mij te kriebelen. Nu mag ik de functie kwaliteitsmedewerker vervullen. Het is fijn om ervaring in de kraamzorg te hebben. Zo begrijp ik de cliënten aan de telefoon goed, maar ook de collega’s die sommige zaken willen overleggen. Een dag op kantoor is nooit hetzelfde en een fijne uitdaging. Hier kan ik mij helemaal in vinden. Wellicht als je KraamzorgXL een keertje belt krijg je mij aan de lijn.

 

 

 

 

 


In zeer drukke tijden, zoals vakantieperiodes kunnen wij gelukkig terugvallen op onze ZZP’ers. Dit zijn gediplomeerde kraamverzorgsters die voor zichzelf werken en door ons worden ingehuurd. Wij werken al heel lang met hen samen en zij leveren dus ook dezelfde kwaliteit zoals je dat van KraamzorgXL kunt verwachten!

 

 

 

 

Image

Jolanda Schevers

Image

Henna de Waal

 

 

 

 

Image
Shirley Spier
Image

Pauline van Tuijl

Aanmelden voor kraamzorg